BetSil webbshop köp o leveransvillkor

Om BetSil

BetSil® är ett registrerat varumärke hos företaget BetongFörsegling Scandinavian AB, nedan benämnt BetSil.
Den information och anvisningar som ges på vår hemsida och andra trycksaker är för att vägleda användaren och är baserat på våra erfarenheter. Då arbetsutförandet ligger utanför vår kontroll, kan vi inte ansvara för slutresultatet och eventuellt ansvar begränsas till vår produkts kostnad. Gör alltid en testyta för att se hur slutresultatet innan ni behandlar större ytor.

Priser

I angivna priser för privatpersoner ingår moms med 25%. BetSil förbehåller sig rätten att ändra priser. Angivna priser kan ändras, efter att en beställning är gjord, av omständigheter som BetSil inte råder över, t. ex. ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller dylikt. BetSil informerar i sådant fall beställare via e-post och erbjuder varan till det nya priset, innan beställningen skickas.

Betalning

BetSil Webbshop samarbetar med Klarna när det gäller betalningen i kassan. När man väljer ”betala” i kassan så länkas kunden över till Klarnas sida för att slutföra köpet. Mer information kring Klarna finns här.  

Ordererkännande

Vi skickar ett ordererkännande via uppgiven e-post adress, och varan skickas sedan till dig inom 7 dagar eller inom skälig tid.

Leverans inom Sverige

I möjligaste mån använder vi Schenker eller Postnord som vår transportör. Vi skickar normalt din beställning följande vardag.

Leverans utanför Sverige

Vid leveranser utanför Sverige gäller inte ovanstående avgifter. Leverans, fraktsätt och avgifter bestäms vid varje enskilt fall.

Ej uthämtade paket 

För alla paket, som inte löses ut av beställare, förbehåller sig BetSil rätten att debitera kunden kostnader för returfrakt, expeditionsavgift samt hanteringskostnad, för närvarande 340 kronor.

Ångerrätt, retur av vara, byte av vara och reklamation

Vid utnyttjande av ångerrätt, retur av vara, byte av vara och reklamation, skicka ett mail (e-post) med BetSil ordernummer och orsak till: order@betsil.se,
Vi står inte för returfrakt och när vi erhållit varan och konstaterat att den inte är skadad eller använd (gäller ej vid reklamation av varan), betalar vi inom 30 dagar tillbaka det belopp du betalt för varan -10% i hanteringskostnad för utgående frakt, emballage mm.

Transportskador

 Är paketet  skadat, när du får det, anmäl detta direkt till transportören

Garantier

BetSil lämnar ett (1) års garanti på samtliga produkters funktion, under förutsättning att handhavandet av produkten överensstämmer med produktens instruktioner. I övrigt gäller bestämmelserna enligt Konsumentköplagen, vilket ger dig rätt att reklamera varan inom 2 år, under förutsättning att varan varit felaktig vid leveranstillfället. Faktura eller följesedel gäller som garantisedel.